Interieur & exterieur reinigen

Bij PT Carcleaning bieden wij professionele interieur- en exterieurreiniging voor uw auto. Of u nu op zoek bent naar een grondige schoonmaak van het interieur of een glanzende buitenkant wilt, wij staan klaar om uw auto weer in topconditie te brengen. Met onze uitgebreide expertise en hoogwaardige reinigingsmethoden zorgen wij ervoor dat uw auto er als nieuw uitziet, zowel van binnen als van buiten.

Onze interieurreinigingsservice is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vlekken en geuren aan te pakken. Ons ervaren team maakt gebruik van speciale reinigingsproducten en apparatuur om uw auto-interieur grondig te reinigen en te verfrissen. Van stoffen bekleding tot lederen stoelen, wij zorgen ervoor dat elk oppervlak vlekkeloos schoon wordt gemaakt. Daarnaast reinigen we ook de vloermatten, deurpanelen en dashboard, zodat uw auto er van binnen weer als nieuw uitziet.

Naast onze interieurreiniging bieden wij ook een uitgebreide exterieurreinigingsservice aan. Onze professionele reinigingsmethoden en hoogwaardige producten zorgen ervoor dat uw auto een glanzende en beschermende afwerking krijgt. We beginnen met een grondige handwas om vuil en viezigheid te verwijderen. Vervolgens behandelen we de lak met een hoogwaardige wax om de glans te herstellen en te behouden. Daarnaast reinigen we de ramen, wielen en banden, zodat uw auto er weer stralend uitziet.

Bij PT Carcleaning begrijpen we dat elke auto uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om reiniging. Daarom bieden we ook aanvullende diensten aan om aan uw individuele wensen te voldoen. Denk hierbij aan het reinigen van de motorruimte, het verwijderen van krassen en het behandelen van leer. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw auto de speciale aandacht krijgt die het verdient.

Of u nu uw auto wilt laten reinigen voor een speciale gelegenheid, voor een verkoop of gewoon om ervan te genieten, PT Carcleaning staat voor u klaar. Wij streven ernaar om uitstekende resultaten te leveren en uw tevredenheid is onze topprioriteit. Met onze grondige interieur- en exterieurreinigingsservice kunt u vol vertrouwen de weg op, wetende dat uw auto er op zijn best uitziet.

Offerte aanvragen

Je kunt onderstaande formulier invullen voor het aanvragen van een vrijblijvende offertre. Na ontvangst zullen wij per telefoon of e-mail contact met u opnemen.

Geldropseweg 73B
5611 SE, Eindhoven

Tel: 06 85721448

Mail: info@pt-carcleaning.nl