Leerbehandeling

Bij PT Carcleaning begrijpen we als geen ander dat het interieur van je auto soms extra aandacht en verzorging nodig heeft. Daarom bieden we een hoogwaardige leerbehandeling aan die je auto weer nieuw leven inblaast. Met onze professionele expertise en zorgvuldig geselecteerde producten zorgen we ervoor dat het leer in je auto er weer als nieuw uitziet en aanvoelt, terwijl we tegelijkertijd de duurzaamheid van het materiaal vergroten.

Onze leerbehandeling begint met een grondige reiniging van het leeroppervlak. We verwijderen stof, vuil en eventuele vlekken, waardoor het leer zijn oorspronkelijke kleur en glans terugkrijgt. Vervolgens brengen we een hoogwaardige leerreiniger aan om diep in het leer door te dringen en hardnekkig vuil te verwijderen. Dit proces zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken worden geëlimineerd, waardoor je leer er weer als nieuw uitziet.

Na de grondige reiniging passen we een speciale leerconditioner toe. Deze conditioner voedt het leer en herstelt de soepelheid en flexibiliteit. Hierdoor wordt het leer beschermd tegen uitdroging, scheuren en verkleuring door de zon. Bovendien helpt de conditioner om nieuwe vlekken en morsingen af te weren, waardoor het leer langer mooi blijft.

Onze leerbehandeling gaat verder dan alleen het reinigen en conditioneren van het leer. We besteden ook aandacht aan de details, zoals het behandelen van de naden en randen van het leer. Hierdoor zorgen we voor een uniforme uitstraling en voorkomen we dat vuil zich ophoopt op moeilijk bereikbare plaatsen.

Bij PT Carcleaning streven we ernaar om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren. Daarom werken we alleen met ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het behandelen van autoleer. Onze experts hebben uitgebreide kennis van verschillende leersoorten en weten precies welke producten en technieken het beste resultaat opleveren.

Dus, als je op zoek bent naar een effectieve leerbehandeling voor je auto, zoek dan niet verder dan PT Carcleaning. We zorgen ervoor dat het leer in je auto er weer als nieuw uitziet en langdurig beschermd is. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je auto het onderhoud te geven dat het verdient.

Offerte aanvragen

Je kunt onderstaande formulier invullen voor het aanvragen van een vrijblijvende offertre. Na ontvangst zullen wij per telefoon of e-mail contact met u opnemen.

Geldropseweg 73B
5611 SE, Eindhoven

Tel: 06 85721448

Mail: info@pt-carcleaning.nl